Veelgestelde vragen

Hoe kan ik één of enkele velden huren?
Op de website kun je een of enkele veld(en) huren/reserveren. Je moet bij het reserveren meteen online betalen. Daarmee heb je toegang tot het beachcourt voor de tijd die en het veld dat je reserveert. In het reserveringssysteem kun je zien welke velden nog vrij zijn.
Kan ik ook velden reserveren voor een toernooi of evenement?
Wanneer je een toernooi of een evenement wilt organiseren kun je het best contact leggen met onze beheerder (Linda Loman) via info@beachcourt-tubbergen..nl voor afspraken over datum, tijden, horeca, geluidsinstallatie en overige wensen.

Zijn de velden altijd gereed voor gebruik?
De velden zijn standaard ingericht voor beachvolleybal. Als gebruiker moet je dan mogelijk de nethoogte aanpassen en de netten aanspannen.
Kan ik ook andere (beach)sporten beoefenen op het beachcourt?
Ja, dat kan. Wij hebben diverse leuke beachsporten en beachspellen, die op aanvraag beschikbaar zijn. Denk daarbij aan: beachtennis, beachbadminton en – voetbal. Maar informeer ook eens naar de leuke mogelijkheden van het Kubb-spel, spike-ball, baseball en beachhonkbal.
Wordt er geholpen bij het opbouwen van de velden als ze niet klaar staan?
Ja, vanuit de SSRT wordt ervoor gezorgd dat velden worden ingericht voor gebruik, behalve het aanspannen. Dat kan eventueel ook samen met de huurder worden gedaan.
Zijn er ook lijnen om de speelvelden te markeren?
Ja, op alle velden ligt de veldmarkering permanent en op verzoek helpen wij mee om de lijnen passend te maken voor andere sport- of spelbeoefeningen.
Zijn er ballen of is er ander spelmateriaal aanwezig?
Ja, er zijn ballen en ander spelmateriaal aanwezig. Deze liggen in het materialenhok. Deze is vrij toegankelijk. Na afloop van de huurperiode de ballen en evt. overige materialen hierin terugplaatsen.
Hoe kan ik de veldverlichting gebruiken?
Gebruiksaanwijzing volgt via Linda
Is er muziek beschikbaar?
Ja, wij hebben een aantal luidsprekers geplaatst op de buitengevels van het zwembad en de sporthal. Deze spelen muziek vanaf de muziek pc van het zwembad. Tijdens openingsuren van het zwembad is deze muziek standaard hoorbaar. Wil je buiten openingsuren ook muziek, dan zul je hier zelf voor moeten zorgen. Wij verzoeken u wel dringend om geluidshinder voor omwonenden en de omgeving ten allen tijde te voorkomen.

Is er drinken of eten te koop op het beachcourt?
Tijdens standaard momenten van vaste of incidentele verhuur is er geen verkoop van eten en drinken op het terras van het beachcourt. U kunt dan hapjes en drankjes nuttigen in de nabij gelegen kantine of op het buitenterras van het zwembad.
Bij evenementen en toernooien worden afspraken gemaakt omtrent de behoefte aan en het regelen van catering en/of het aanbieden van eten en drinken op het terras van het beachcourt.
Mogen we zelf eten en drinken meenemen naar het beachcourt?
Ja, dat mag. Het is daarbij van belang geen glaswerk op de velden te gebruiken, geen etenswaren te nuttigen op de velden en alle afval op te ruimen in de vuilnisbakken zodat het beachcourt veilig en schoon blijft.
Bij evenementen of toernooien kan, afhankelijk van de afspraak met de organisator, het nuttigen van zelf meegebrachte drank- en etenswaren mogelijk niet toegestaan zijn.
Waarom kost het gebruik van velden geld?
Het beachcourt wordt geëxploiteerd door de SSRT. Deze stichting heeft geen winstoogmerk, maar moet wel aan haar financiële verplichtingen voldoen en materiaal kunnen vervangen of kunnen uitbreiden.